2011. december 4., vasárnap

A szombati meccs históriájának summája

"Igazmondó jámbor vitézektül, kik ez dolgokba jelen voltanak, érteköztem; sem adományért, sem barátságért, sem félelemért hamisat bé nem írtam, az mi keveset írtam, igazat írtam."

Kimaradások és késések miatt felforgatott kezdőcsapattal, Hlavacska András vészkapussal, és a Kopától helyben igazolt játékossal kezdtünk, illetve szokásunktól eltérően ezúttal kék mezben játszottunk. Ez rányomta bélyegét a teljesítményünkre is, az első percekből az az egyetlen pozitívum, hogy nem kaptunk gólt. Pár perc játék után megérkezett Gyüre, Erdei és Tinkó, az ő beállásuk után feljavultunk, és magunkhoz vettük a kezdeményezést.
Gól sokáig nem volt, aztán Hlavacska András egy szabadrúgásból, körülbelül ugyanonnan, mint a múlt héten, ismét egy bombagólt szerzett, és előnnyel fordultunk.
Nem sokkal később Hlavacska Tamás került ziccerbe, és értékesítette azt. Ekkor győzelmünk biztosnak látszott, annál is inkább, mert a játék képe sem utalt arra, hogy veszíthetnénk, ha nem is csak nekünk, de azért ekkoriban nekünk volt több helyzetünk.
A félidő közepén egy jól eltalált erős lövés a hálónkba szállt, de a Hlavacska-testvérek rögtön a középkezdés után összeszedtek egy újabb gólt - András előkészítőként, Tamás befejezőként szerepelt, és visszaállt a kétgólos előny (3-1).
Ellenfeleink ezután hatalmas nyomást gyakorolva - a nyomás néha fizikailag is értendő - támadták kapunkat, nekünk jobbára csak a védekezésre futotta erőnkből, a labdabirtoklásunk igencsak visszaesett, egyszer gólt is kaptunk, de végeredményben sikerült megőrizni a győzelmet.
Kozelito Tél - KuKás(z)ok 3-2
  kezdő: Hlavacska A. - Hlavacska T., Kicsi, Palágyi, Petykó
  csere: Gyüre, Erdei, Tinkó
  gól: Hlavacska T. 2, Hlavacska A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése