2014. október 19., vasárnap

Egy kicsit visszább

Jót tett a csapat önbizalmának a múlt heti fölényes győzelem, talán túlságosan is, mert nem biztos, hogy mindenki realizálta azt a szintlépést, amin keresztülmentünk tavalyhoz képest. Márpedig idén már csak nehéz meccsekre lehet számítani, amikor csak legjobb formánkat nyújtva nyerhetünk, ingyen semmit adja a bőrét.
Létszámra éppen megvoltunk, kezdésre beesett az egyetlen cserénk is, harci kedvünk az egeket verdeste. A ránk jellemző kreatív játékkal próbálkoztunk helyzeteket teremteni, tulajdonképpen nem is voltunk rosszak, csak hát egy igen jól védekező ellenfél állt a pálya másik térfelén, mégis viszonylag ritkán jutottunk el helyzetig, illetve elég sokszor esett meg, hogy egy picit hosszú volt a kiugratás, vagy kései a beindulás, és odalett a lehetőség.
A félidő második felében aztán egy helyezkedési hiba után hátrányba kerültünk. Szerencsére nem sokáig voltunk hátrányban, mert Porkoláb elfutása és nagyszerű beadása után a hosszú oldalon érkező Hlavacska Tamás a hálóba lőtte egyenlítő gólunkat.
A meccs előrehaladtával kezdett paprikásodni a hangulat a mi-ők-spori háromszögben repkedett egy-két odamondogatás, de hát a nagy tét és a legfelsőbb osztály saját stressze már csak ilyen.
Nagyobb baj, hogy a védelmünk még egyszer kihagyott, elengedett egy totál elhárítható kiugratási kísérletet, amelyet aztán a csatár befutott és értékesített.
Innentől kezdve minden energiánkat mozgósítottuk az egyenlítés érdekében, elég sok alkalommal el is jutottunk lövőhelyzetig, a mezőnybeli játékunkat nem igazán érheti kritika, sajnos a befejezések nem voltak sikeresek, egy védő, vagy a kapus mindig közbe tudott vetődni. A végén még volt három veszélyes szabadrúgás a kapunk közelében, azokat túléltük, sajnos a gólszerzésben az utolsó percekben sem tudtunk eredményt felmutatni.
Maradt tehát az 1-2, jó gólkülönbségünknek köszönhetően még mindig elég jó helyet foglalunk el a tabellán, és még mindig korainak éreznénk szálazgatni, hogy hol lehetünk a végén.
Kozelito Tél - Bozsik Program 1-2
   kapu: Tinkó
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Hlavacska T., Palágyi, Porkoláb M.
   gól: Hlavacska T.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése