2017. február 26., vasárnap

Alázatosan jelentjük

Alázatosan jelentjük, csapatunk a szavak után a tettek mezején is megkezdte a felkészülést minden idők legsikeresebb félszezonjára. Ez egy korrekt, kiadós edzőmeccset jelent, a Zsuga Bonito ellen.
Meglepő módon elég sokan voltunk, akár sorcsere is megoldható lett volna, ha ugyan akarjuk. Fehér visszatért a Bohemia Prahánál töltött kölcsönidényből, így két kapusunk most egymást váltva védett, illetve Csete Soma, a magyarszak ifjú reménysége először szerepelt csapatunkban.
A meccset hátrányból kezdtük, de aztán beindult a gőzhenger, és 4-5 gólos előnyre tettünk szert. A hajrában az előnyünk fogyott, de két gólt megőriztünk, és nyertünk. Az eredmény elvileg másodlagos, de azért mégiscsak a bajnokot vertük meg. A meccs különlegessége, hogy mezőnyben a 4-az-5-elleni játékot gyakorolhattuk. Mind a kapott, mind a szerzett gólok közül elég sok visszavezethető erre a felállásra. De legalább most már tudjuk, mit kell ilyenkor csinálni.
Csapaszinten tulajdonképpen egész jól játszottunk, sok ügyes lendületes akcióval és egyéni villanásokkal. Tóth szerint a védekezésünk is kiváló volt. Egyéni teljesítmények közül Palágyi érdemel külön dicséretet öt góljáért, ami akár még több is lehetett volna, ha a hajrára össze nem szed egy kisebb sérülést. De ahogy talán a gólt szerző játékosok magas számából látszik, sok biztató teljesítményt láthattunk.
Kozelito Tél - Zsuga Bonito 13-11
   kapu: Fehér, Tóth M.
   mezőny: Csete, Görög, Hlavacska A., Nagy, Palágyi, Szőllőssy, Tóth M., Tinkó
   gól: Palágyi 5, Hlavacska A. 2, Szőllőssy 2, Tinkó 2, Nagy, öngól

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése