2017. június 23., péntek

Az őszi felkészülés

Arra jutottunk, hogy célszerű lenne minél előbb elkezdeni az őszi felkészülést, és ezt nem is tehetnénk másmikor, mint mondjuk már június közepén. El is kezdtük, Tinkóé az érdem, hogy a helyszínt, időpontot és ellenfelet megszervezte. utóbbi egy alkalmi kolis csapat volt, akikhez nevezett játékosunk is beállt a létszámkülönségek kiegyenlítése végett. Külön öröm, hogy olyan régen látott csapattagok is tiszteletüket tették, mint Vaderna és Tóth Olivér.
A meccsen elég jó teljesítméényt nyújtottunk, tulajdonképpen ilyen erős mezőnybeli kezdőnégyest, mint most, egyetlen bajnoki meccsen sem tudtunk kiállítani. Lehet vitatkozni arról, hogy milyen az összeszokottság így, de a három részre bontott meccs minden szakaszában voltak okosan felépített akcióink. Talán komolyabban is vettük a mérkőzést az ellenfélnél, és gyakran kontrázhattunk, illetve nem egyszer kihasználtuk, hogy az aktuális kapus a félpálya környékén futkározott.
Vaderna és Tóth egészen zseniális produkcióval tértek vissza a csapatba, rajtuk kívül Fehér érdemel külön dicséretet, mert szokása szerint megint meglőtte azt az egy gólt, amit ilyenkor kapuból elszabadullva szokott.
A sikeren felbuzdulva további nyári focikat terveztünk be.

Kozelito Tél - KCSSK FC 5-1
   kapu: Fehér
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Palágyi, Tóth O., Vaderna
   gól: Hlavacska A. 2, Vaderna 2, Palágyi

Kozelito Tél - KCSSK FC 4-3
   kapu: Görög
   mezőny: Fehér, Hlavacska A., Palágyi, Tóth O., Vaderna
   gól: Hlavacska A. 3, Fehér
 
Kozelito Tél - KCSSK FC  4-1
   kapu: Fehér, Görög
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Palágyi, Tóth O., Vaderna
   gól: Tóth O. 2, Palágyi, Vaderna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése