2017. június 12., hétfő

Melyben idei szezonunk szomorú véget ér

Megelőlegezhetjük, hogy nem annyira jó véget ért a szezon és voltaképpen ez a szezonbeli utolsó meccs sem. Hogy miért, hát az okokat keressük. Biztos az is benne volt, hogy vékony a keret, és megint csak egy cserével voltunk meg, ami a tűző napon atomcsilliárd fokban kevesebb az ideálisnál. De azt is észrevételezhetjük, hogy kicsit alulmotiváltak voltunk, ha már elterjedt a híre, hogy az előző fordulóban kiharcoltuk a bentmaradást, bátrabban töltötték fiaink lazsálással a meccset, és mulatozással a megelőző éjszakát. Ellenfelünk viszont úgy állhatott ki, ráadásul a megszokottnál erősebb kerettel, hogy győzniük kellett a bentmaradásért.
Már nem emlékszünk mennyire játszottunk rosszul, látványosan, vagy szürkén. De biztos, hogy rosszul játszottunk. És csapatszinten ismét a legelemibb hibákat követtük el. Szétszakadtunk, távol voltunk, nem segítettük ki egymást, és legfőképpen, nem kerültünk összhangba, nem tudtuk mit akar a másik. Helyzetünk negyven perc alatt alig volt.
Kaptunk összesen három gólt. Minek részletezni, aki ott volt, tudja hogyan lehetett volna mindezt elkerülni. A gólok beszedésétől pedig már csak a szenvedés ment, motivációnk is alig volt.
Vereségünk azt eredményezi, hogy a Polszki maradt bent velünk, és a Martin esett ki helyettünk. Tizedik helyen zárt a csapat, igen gyengén, fennállásunk alatt ez az első év, hogy nem tudjuk legalább megismételni, de inkább javítani az előző év bajnoki eredményét. A tavasszal lejátszott bajnoki meccseken mindössze négy pontot szereztünk. Nem értjük mi van tavasszal, de zsinórban a harmadik tavasz, ahol hosszú távon formán kívül játszunk.
Kozelito Tél - Polszki 0-3
   kapu: Fehér
   mezőny: Erdei G., Görög, Palágyi, Porkoláb M., Tinkó
   gól: -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése