2018. szeptember 29., szombat

Második fecske

Második héten a második győzelmünkre készültünk, most úgy tűnik valamivel sikeresebben. A keretbe beütöttek a szokásos problémák, egy cserével kicsit szűkösen voltunk, és azt beszélve, hogy öregszünk, egyre kevesebb futást vállalunk egyénenként, akkor már jó lenne a több.
Azért elég huszáros iramban kezdtünk az első percekben vállaltuk a letámadást, és a kapu elé szögeztük az ellenfelet, nem igazán tudták kihozni sem a labdát, azt általában még az ő térfelükön megszereztük, és folyamatos nyomás alatt tartottuk a kaput. Studniczki két góljával még az elején előnybe kerültünk.
A kétgólos előny túlságosan magabiztossá tett minket, és a meccs hátralevő részében túl sokszor fordult elő, hogy a fent ragadó, vagy már lecselezett játékosok a félpályánál sétálgatnak, és még csak nem is próbálnak visszaérni. Ezzel egy már megnyert meccset sikerült nehézzé tenni. Ellenfelünk számtalanszor támadhatott 3-2 ellen, némelyikből gólt is lőttek, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2 volt az eredmény további alakulása. A mi góljainkat mindkétszer Hlavacska szerezte, előbb visszatámadás útján elé került labdát minden mindegy alapon lőtt a kapuba, másodszor szépen kijátszott akció végén maradt a kapussal szemben.
Három perccel a vége előtt kaptunk még egy gólt, azt felállt védelem ellen, és voltaképpen ez volt az egyetlen alkalom, hogy felállt védelmünk ellen tudott valamit kezdeni az ellenfél, így három perccel a vége előtt még izgulni, hajtani kellett a három pontért. Volt két ajtó-ablak helyzetünk, ami kimaradt, meg amúgy az egész meccsen sok maradt ki, és rúghattunk volna sokkal többet. Az egygólos előnyt legalább tartani tudtuk, így a bajnokságban először de nem utoljára győztesen vonulhattunk le a pályáról.
Kozelito Tél - Hedonitas 4-3
   kapu: Mozol
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Porkoláb M., Studniczki, Tinkó
   gól: Studniczki 2, Hlavacska A. 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése