2018. május 26., szombat

A Tűrt kategória

Két hét pihenő után fordultunk rá a szezon utolsó hajrájára, amiben már megállás nélkül jönnek a meccsek. Ezen a héten a Polszkit fogadtunk. Készültünk is a megfelelő erőnléti edzésekkel, na meg a megfelelő létszámmal. Igen példátlan módon kilencen voltunk két szurkolóval kiegészítve, mondhatni tetőzött a létszám, mint a Duna árvíznél.
Az első pár percet átaludtuk, egy kapufa ébresztett minket, amire rögtön válaszoltunk a saját kapufánkkal, Nagy révén - ej de jó lett volna azzal megszerezni a vezetést - gondolhattuk utólag. A kezdeti tanácstalanság után aztán elkaptuk a fonalat és egyre szebb játékot mutattunk. Helyszűke hiányában le kell tennünk arról, hogy az összes helyzetet említsük, maradjunk annyiban, hogy sok volt, csak kihasználni nem sikerült őket.
A második félidő közepén beütött a krach, mert egy távoli lövés a kapunkban kötött ki. Erre azt tettük, amit lehetett, még nagyobb erővel próbáltunk támadni, és bizony a második félidő legkritikusabb perceiben is sok helyzetünk volt, tiszta ziccerből is talán négy vagy öt. A támadó felfogás azt is jelentette, hogy kinyíltunk hátul, adódott néhány nagy helyzet ellenfelünk előtt, egyszer a csatár az üres kapu felé rúgott, egyszer Benedek tisztázott a gólvonal előtt, illetve Fehér lopta le a támadók lábáról a labdát nem egyszer.
A megváltás két perccel a vége előtt érkezett el Tinkó személyében, aki hálás köszönettel begyűjtött egy labdát az ellenfél térfelének közepén, és nem zavartatva magát azzal hogy a kapus saját mezőnyjátékosait megelőzve fut ki elé, nagy távolságról a hálóba gurított. Megpróbáltuk az utolsó két percben még magunk felé hajlítani a mérleget, de ez már nem sikerült.
Az értékeléssel zavarban vagyunk, mert idei formánkat elnézve minden pontszerzésnek örülni kell; az idei bajnokságban harmadik meccsen először tudtunk egyáltalán gólt lőni a Polszkinak. De hát ahogy a végelszámolás közeleg, úgy lesz egyre jobban szükség három pontokat szerezni a feljutásért vívott harcban. A döntetlen eredményeket pedig a Tűrt kategóriában helyezzük el.
Kozelito Tél - Polszki 1-1
   kapu: Fehér
   mezőny: Benedek, Hlavacska A., Hlavacska T., Nagy, Palágyi, Porkoláb M., Sánta, Tinkó
   gól: Tinkó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése