2019. április 14., vasárnap

Utalás a tizenhatos mélyére

 

Ezen a szép áprilisi napon rendezték az EP-t vagyis az Esterházy Péter emléktornát, melyen mint irodalomban érintettek, csapatunk tagjai szép számban vettek részt. Nem a Kozelito Telet képviseltük, és több csapat mezében léptünk pályára akár egymás ellen is, ám a csapattagok magas száma miatt említésre méltó tanulságokkal zárult a kupa.
Az Élőt, Tinkót és Szerényit felvonultató, a véneki alkotótábort képviselő csapat nagy küzdelem és éles meccsek után végül nem jutott túl a csoportkörön. Ebben közrejátszott az is, hogy a keret legértékesebb játékosai az első meccsre még nem érkeztek meg, melyet a csapat így elbukott.
A címvédő Íróválogatott Nagy Dániellel kezdőcsapatában vérmes reményekkel érkezett, de egyetlen szerencsétlen pontvesztés miatt lemaradt a döntőről, végül a bronzéremmel vigasztalódhatott.
A JAK csapata Szedlák húgai becenéven, Fehér, Görög, Hlavacska és Palágyi szereplésével vérre menő csatában az akkor már kiegészült vénekieket is búcsúztatva bejutott a döntőbe. A másik döntős csapat a bölcsész A-ligás Polszki tagjaiból verbuválódott, így kis túlzással Kozelito-Polszki rangadó döntött a kupáról. A mi fiaink szép, okos, fegyelmezett játékkal 2-0-ra megnyerték a döntőt, így végül Fehér emelhette magasba a kupát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése