2021. szeptember 13., hétfő

13.

 Tíz hónap telt el az utolsó lényegi bejegyzésünk óta. Sok idő, sokminden változott a világban, mi is majdnem egy évvel öregebbek lettünk. Az alapcsapat szétszóratása folytatódott, és azon is elgondolkoztunk, nem illene-e szögre akasztanunk a stoplist, de a pettyes és a zöld gyep szeretete rábírt minket a folytatásra.

A tizenharmadik idényünket kezdjük el, tisztelere méltó múlt áll már mögöttünk. Ha valamelyikünknek az első meccsünk napján születik gyereke, már lassan játszhatna a csapatban. 

Az internet kereteit meghaladná a puszta felsorolás, hány új igazolásunk van, inkább a bemutatkozó meccseken mutatjuk majd be új játékosainkat. De a régiek kiöregedése miatt fokozottan szükség volt aktív transzfer politikára. Kántor Kisvárda színe-virágát hozta be a csapatba, Tinkó pedig gyakorlatiklag fuzionált minket az íróválogatottal. Így létszámgondjaink aligha lesznek.

Ezen a héten már tétmeccsen lépünk pályára, az elmúlt két év felfordulásai után elhet hogy kissé szokatlanul, de büszkén és bizakodva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése