2012. október 28., vasárnap

A szimmetria megtörése

Öt forduló után két győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel csapatunk a nyolcadik helyen állt a 15 csapatos bajnokságban. Romkocsmák félhományában merengő bölcsészekként semmi nem áll távolabb tőlünk a számtani és mértani szabályosságoknál, így egyértelmű célunk a szimmetria megtörése volt. Soron következő ellenfelünk, az Artszal Előre csapata még nem szerzett pontot, tehát sokgólos győzelemre készültünk.
            A pályára érkezve tíz fokos meleg és üdítően szemerkélő eső fogadott minket. Ennek megfelelően harci kedvünk azonnal a tetőfokára hágott: egyes játékosaink a kerítést bontották nagy erőkkel, mások a műfüves pályát kezdtél el felszaggatni. Egyedül Tinkó viselkedett némileg szelídebben a megszokottnál, ugyanis értesült arról, hogy ellenfelünk keretének két lány tagja is van.
            Várakozásunk azonban hiábavalónak bizonyult, mivel ellenfelünk nem jelent meg a pályán. Az általunk megkérdezett szakértők szerint ennek két racionális magyarázata lehet: egyrészt könnyen elképzelhető, hogy ellenfelünk játékosainak teste cukorból van, így nem mertek esőben játszani, másrészt előfordulhat, sőt igen valószínű, hogy egyszerűen megrettentek a Kozelitó Tél által képviselt játékerőtől. Miután túltettük magunkat azon a tényen, hogy nincs ellenfelünk, a Kopa Kőbánya kapusával és a HajCsatok elnök-vezérigazgatójával kiegészülve játszottunk egy könnyed, ám kiemelkedően színvonalas egymás elleni edzőmeccset.
            Mindenesetre a mérkőzést játék nélkül 5–0-ra megnyertük. A három pontnak természetesen örülhetünk, de igen valószínű, hogy ennél nagyobb arányú győzelmet arattunk volna, ha lejátsszuk a meccset.

Kozelitó Tél – Artszal Előre 5–0 (adminisztratív úton)
megjelentek: Hlavacska A., Hlavacska T., Kapitány, Nyitrai, Palágyi, Petykó, Tinkó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése