2014. március 8., szombat

Zuborkaszezon

Embertpróbáló feladat lenne egy cikkben összefoglalni azt a sanyarú három hónapot, amiben a Kozelito Tél nem játszott bajnoki meccset. Ez alól a vaskos feladat alól ezennel kitérünk, csupán a csupasz tényeknek engedünk teret: A télen játszott három meccsünket elfogadtuk hivatalos mérkőzésként, és ha így adódott, akkor az eredményeket is közölnünk kell:

Kozelito Tél - Hajcsatok 5-10
   kapu: Fehér
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Hlavacska T., Palágyi, Tinkó, Tóth
   gól: Hlavacska T. 4, Görög

Kozelito Tél - Hajcsatok 5-6
   kapu: Fehér, Porkoláb
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Hlavacska T., Palágyi, Porkoláb, Tinkó
   gól: Palágyi 2, Görög 2, Tinkó

Kozelito Tél - Hajcsatok 7-5
   kapu: Fehér
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Hlavacska T., Hursán, Palágyi, Tinkó
   gól: Hlavacska T. 3, Hlavacska A. 2, Hursán 2

A meccsekről részletes elemzés a korábbiakban már volt, vissza lehet olvasni. A statisztikusok pedig arra nyáladzhatnak, hogy a kölcsönjátékosként bevetett Hursán Szabolcs lett az első olyan játékos aki valaha gólt lőtt a Kozelito Tél mezében, és ellene is.
Az átigazolási szezonban is igyekeztünk aktívak lenni, jelenlegi második kapusunk öccsével, Porkoláb Mátéval folytattunk tárgyalásokat játékjogának megvásárlásáról, azonban a nevezett játékos az utolsó pillanatban úgy érezte, hogy nem tudna tiszta lelkiismerettel játszani abban a csapatban, amelyet tavaly júniusban az ő gólja fosztott meg a bajnoki címtől, így a transzfer elmaradt.
Létszámunkat tekintve elég nagy bátorságra vall, hogy egyáltalán el merünk indulni a bajnokságban, de bátorságból voltaképpen nincs hiány. A játékerőt és az eredményeket tekintve pedig továbbra is számítani kell ránk a dobogós pozíciók elosztásában.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése