2015. május 17., vasárnap

Mohács

Ez a mai meccs annyira rossz volt, hogy inkább csak röviden. A bő keretből Tinkó távollét, Szőllőssy egészségügyi állapota miatt mondta le a találkozót, végül Tóth sérülése se jött rendbe, Fehér pedig elaludt, így aztán kapus és csere nélkül kezdtük a meccset. Illetve így is fejeztük be.
Eleinte egész jól tartottuk magunkat, az első akcióból Hlavacska Tamás máris helyzetbe került, de eltévesztette a hosszú sarkot. Nem sokkal később viszont Porkoláb lapos lövéssel bevette az ellenfél kapuját. Eddig még jók is voltunk, bizonyára emlékeztünk az őszi parádés győzelemre, amikor minden előzetes számítás ellenére nyertünk. Na hát ez a mostani meccs gyorsan más irányt vett. Rögtön kaptunk is egy gólt, szépen sakk-mattig kijátszottak minket. Aztán egy másodikat, egy közepes erejű viszont igen távoli lövésből. Harmadjára pedig olyat, amit látva a tagok némelyike legszívesebben rögtön hazament volna. Szimpla felpassz volt, még csak nem is a kapunk irányába tartott, kapusunk viszont beütötte magának.Ennyire durván potya gólt lőni már lőttünk, de kapni még soha nem kaptunk.
A második félidőt röviden annyiban lehet összefoglalni, hogy semmi nem jött össze, elöl a szokásos módon eljutottunk helyzetekig, de minden kimaradt, még az is, amikor hárman csak a kapusra vezettük a labdát, hátul pedig sorban kaptuk a gólokat, a végén már egész megalázó módon. A legvégén baloldali beadás végén Hlavacska András még gólt szerzett. Ezzel 2-9-re módosult az eredmény, a kettes és kilences számjegy szereplése pedig nem lehet véletlen, ha a mohácsi vész augusztus 29-én történt.
Könnyű lenne arra fogni a vereséget, hogy túl sokan maradtak távol, és a helyszíni keret ennyire volt képes. Kétségtelen, hogy ha többen vagy jobb kapussal vagyunk, jobban szerepeltünk volna, de nem okolhatjuk csak ezzel a vereséget. Emlékezhetünk ara, hogy néhány hónappal ezelőtt ugyanez a keret ugyanezt az ellenfelet 5-1-re verte. Még drámaibb, ha a Signed és az Anonim elleni meccsek eredményeit összeadjuk: ősszel ugyanilyen sebezhető kerettel 12-1, tavasszal 4-13. A további okokat még keressük, de nem hisszük el, hogy ha ősszel fényesen sikerült, akkor most miért nem.
Kozelito Tél - The Signed 2-9
   kapu: Görög
   mezőny: Hlavacska A., Hlavacska T., Palágyi, Porkoláb M.
   gól: Porkoláb M. Hlavacska A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése