2015. december 7., hétfő

Volt itt minden

Profizmusból jelest kapott a csapat, mindenki megértette, hogy rendhagyó módon szombat helyett vasárnap lesz foci, senki nem hívta fel a csékát szombat reggel, hogy mi van, és még csak el sem késett senki. Az ősszel aktív tagok mindegyike megjelent, gyönyörűszépen két cserével voltunk, ezen a téren tehét minden adott volt, illetve Erdei személyében szurkoló-szakértőnk is volt.
Annyiban nehezített pálya volt, hogy a Torpedo ebben a szezonban szokatlan módon összes jó játékosát elhoztam nekünk tehát ezúttal erősebb Torpedóval kellett szembenézünk, mint az idényben a többi csapatnak. Na ez persze nem mentség, változatlan erővel vetettük be magunkat a küzdelmekbe.
Szakértőnk szerint az első félidő borzalmasra sikeredett, 0-1 volt a félidei állás, az elején kihagytunk néhány helyzetet, aztán kaptunk egyet, de valahogy a posztok elosztása és az egymásra figyelés nem ment jól.
A második félidőben elkezdtek sűrűsödni az események, például annyiban, hogy rúgtunk négy gól, kettőt érvényesen, kettőt érvénytelenül. A megadott gólok közül az első Tóth érdeme, ziccerét védte a kapus, aztán sokadjára közelről begyömöszölta a hálóba. A második Hlavacska Andrásé, szép cselek után lőtt a kapufa mellé. Az érvénytelenített gólok közül az első szintén Andrásé, szöglet után a keresztlécről lefelé vágódott a lövése, amit a kapus kikotort, aztán hogy addigra bent volt-e arról megoszlanak a vélemények. A következő meccsre készülő, elfogulatlan nézők szerint bent volt. Sajnos a játékvezető szerint nem. A második érvénytelen gólunkat Palágyi készítette elő egy jó erős keresztléccel, onnan a labda felpörgött, majd ahogy visszaesett, Porkoláb rögtön a léc alá varrta, sajnos azonban a levegőben megtett útja közben a labda érintette a sátorponyvát, a szabályok értelmében tehát meg kellett állítani a játékot, na de hogy pont a gólunk előtt...
És ahogy ez lenni szokott, a folytatásban megbosszulta magát minden hiba, az ellenfél lehozta a kapusát is, és öt mezőnyjátékossal négy ellen rövid idő alatt rúgtak két gólt.
A hátralevő idő nekünk nem volt elég, nem is volt bennünk olyan átütő erő. De nem lesz emiatt világvége, még két forduló van az alapszakaszból, és a felsőházat tekintve még mindig kedvező helyzetben vagyunk.
Kozelito Tél - FC Torpedo 2-3
   kapu: Tinkó
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Hlavacska T., Palágyi, Porkoláb M., Tóth O.
   gól: Tóth O., Hlavacska A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése