2016. szeptember 2., péntek

Apa, kezdődik!

Tudta? Pár héten belül elindul az idei Bölcsész Bajnokság.
Erre a mai napon szeretett csapatunk is megkezdte a felkészülést. Az edzőmeccs lerendezését Tinkónak köszönhetjük, helyszínnel, csapatösszehívással, ellenféllel. A meccset nem tekintjük hivatalos meccsnek, így az eredményt sem számoltuk. Legyen elég annyi, hogy most még tét nélkül jöhettek ki azok a hibák, amelyek a szezonban már vérrel és szenvedéssel járnának.
Jobban izgulunk a keretünk miatt. Mint az közismert, tavaly is gyakran létszámgondokkal küzdöttünk, ahhoz képest első számú kapusunk külföldön lesz, illetve meg nem erősített hírek szerint egyik meghatározó mezőnyjátékosunk is a visszavonulást fontolgatja. Égető lenne tehát legalább három stabil játékost leigazolni, ami annál nehezebb, mert a futballszakmai követelmények mellett a csapat speciális irodalmas profiljába is ajánlott beleilleni.
A kapusposztot Fehér visszaérkezéséig Tóth Márton fogja szapora röpködéssel biztosítani. A mezőnyjátékosok igazolásáról most még korai lenne írni; de a mai meccsen is volt próbajátékosunk. Figyelem, próbajátékos nem azonos azzal, aki létszámkiegészítőként csak a mai meccsre jött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése