2016. november 28., hétfő

További kegyetlenségek

Az a csoda is megeshet egyszer, hogy többen vagyunk a meccsen, mint előzetesen reméltük. A csoda Porkolábnak köszönhető, aki Erdei Gergőt az utolsó pillanatokban beszerevezte, így most az ideálisnak tekintett két cserével állhattunk fel.
Játékunk az első percekben olyan sokat ígérő volt, lehetett volna belőle akármi. Az első gólt sajnos mi kaptuk be, sorozatos felelőtlenségek után. De ezt hamarosan kiegyenlítettük, amikor Palágyi zseniális keresztpasszát Tinkó pofozta be a kapuba. Még az első félidőben következett egy gyors gólváltás, nálunk Porkoláb és Purosz játszották ki üres kapuig a helyzetet, melyet aztén előbbi játékos értékesített. De ha azt hittük, ezzel vége a félidőnek, nem volt igazunk, mert kaptunk még egy gólt, elég balszerencsésen, a kapu előtt ácsorgó csatárról gyakorlatilag bepattant a rálőtt labda.
De ha eddig kétszer sikerült egyenlíteni, akkor majd harmadjára is - gondolhattuk. A következő gólt azonban mi kaptuk, súlyos hibából, a hatosunkon elvétett rövid felszabadítás után.
Most lelőjük a poént, hogy az eredmény már nem változott. Pedig megvoltak a lehetőségek, igazából mindkét oldalon. Mondjuk úgy, hogy játékosaink támadni elég jól tudtak, védekezni kevésbé. A meccs után több játékosunk azt nyilatkozta, hogy neki volt legalább három nagy helyzete, amit be kellett volna lőni, Tulajdonképpen mindegyiküknek igaza is volt.
Hogy valami pozitívat is írjunk, délután a magyarszak hallgatói válogatottja hátrányból felállva 2-1-re megverte a tanári csapatot. Az egyenlítő gólt csapatunk játékosa, Purosz Leonidasz szerezte.
Kozelito Tél - In-Team 2-4
   kapu: Tóth M.
   mezőny:Erdei G., Görög, Palágyi, Porkoláb M., Purosz, Tinkó
   gól: Tinkó, Porkoláb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése