2017. április 29., szombat

Tavaszi forma

Úgy tűnik belőttük a tavaszi formánkat. hajjaj. Röviden. Kicsit kevesen voltunk, de izzítottuk a vésztartalék Seltsamot, és Erdeit Tamás vállalta, hogy csak ezért a meccsért szupermen-jelmezben visszautazik Németországból, így végül a minimálisan elvárható egy cserável ki tudtunk állni.
Győzelmi reményeink is voltak, de igazából az ellenfél eléggé összeszedett volt, meg egy csere a sorcsere ellen felvetette az elfáradás rémképét. És ez is olyan meccs volt, hogy ha nem is jól, de legalább fegyelmezetten játszottunk, durva és taktikai egyéni hibkra panasz nem lehet. Annyi felvethető, hogy nem érezzük egymást, és sok a rossz passz, és esetlegesek a támadásépítéseink.
Kaptunk egy gólt az első félidőben, kis baészerencsével, mert a kipattanó pont a csatárt találta meg, annyiban a védelmünk hibája, hogy azért elég sok emberen átjöttek előtte. A meccs nagy részében viszont nem voltunk alárendelve, nekünk is voltak helyzeteink, sőt a nagyobb helyzeteink nekünk voltak. Talán három olyan helyzetről számolhatunk be, hogy valaki már csak a kapussal állt szemben. és egyikből sem lett gól. Ezzel bizony valamit tenni kéne.
És ahogy lenni szokott,a  végén kaptunk még egyet, felpasssz, a csatár átveszi és besarkazza. És ezzel vége.
Kozelito Tél - Black Ram 0-2
   kapu: Seltsam
   mezőny: Erdei T., Görög, Palágyi, Porkoláb M., Tinkó
   gól: -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése