2017. április 8., szombat

Tovább a lenini úton

Valami nagyon elindult most tavasszal, ami tendenciaszerűen látszik a meccseinken, aztán hogy jóra vezet-e vagy rosszra, az lentebb kiderül. A múltheti megalázó vereség után nagy fogadkozások és fejtegetések zajlottak, össze is jöttünk annyian, mint a huzat, hogy onnan már csak nyerni lehet, a mentális töltet is megvolt.
Hogy a meccsen mi volt? Hát sok jó nem. Alig néhány perc utána  rendkívül taktikusan összeállított védősor máris becsődölt, az ellenfélben játszó vendégjátékos, akivel éppen megvoltak öten, valahogy tök üres labdát kapott öt méterrel a leghátsó védőnk mögött. Onnan meg már csak be kellett rúgni. Ha ez még nem lett volna elég, a félidőben még kettőt kaptunk, melyben helyezkedési hibák szintén közrejátszottak. Tizenötperc után 0-3-nál már el is dőlt a három pont sorsa. Szegény szurkolónk aki először látta a csapatot játszani, igen rossz benyomást tehettünk rá.
A második félidő hullámzóra sikerült, voltak jó szakaszaink, talán kétszer öt perc amikor domináltunk, és ami ha nem kétszer öt, hanem kétszer húsz perc akkor nyerhettünk volna. Mindemellett az eredmény hajszolása érdekében úgy kinyíltunk hátul, hogy ellenfelünknek már csak kontrázni a kellett. Lőttek is még két gólt, és igazából csak azért kettőt, mert Fehér leszedegetett néhány olyan helyzetet amikor kettő vagy három csatár vitte rá a labdát. Nekünk is voltak helyzeteink, Palágyinak több, illetve Porkoláb rúgott két alkalommal kapufát. Végül a becsületgól legalább összejött, Hlavacska csinált bohócot a kapusból körülbelül kétszer, majd letette Szőllőssynek, neki pedig csak át kellett gurítania a gólvonalon a labdát.
Na ennyit, minek részletetni, mert minden fogadkozás után a múltkorihoz hasonlóan szar volt ez is. De majd jövőre.
Kozelito Tél - Hajcsatok 1-5
   kapu: Fehér
   mezőny: Erdei G., Erdei T., Hlavacska A., Palágyi, Porkoláb M., Szőllőssy, Tinkó
   gól: Szőllőssy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése