2020. július 18., szombat

Alvás


Ezen a szép esős délutánon a Bp. Rockets csapatát fogadtuk, a tét pedig körülbelül az alapszakasz elsőség volt. Az időjárás végül lehetővé tette, hogy Hlavacska is részt vegyen, így keretünk a múlt hetihez képest egy Porkolábnyi mínusszal változott. Mit később látni fogjuk, gólszerzőink egy Palágyinyi mínusszal változtak.
Az elején jól  ekezdtünk és meg is lett az eredméye. Hlavacska bevitte a labdát a hatos bal oldalán és a hosszú sarokba lőtte első gólunkat. A félidő közepén Kántor lépett ki Palágyi passzával, szabálytalanul se tudták szerelni nem túl veszélyes labdája a kapus közeműködésével a gólvonal mögé jutva megduplázta előnyünket. Ettől egy kicsit túl kényelmesek lettünk, és bekaptunk kettőt - egyet megpattanó távoli lövésből, egyet úgy hogy hárman voltunk azon a szélen ahol az akció ment, mégsem tudtunk felszabadítani.
Döntetlen állásnál elkezdtünk megemberelni magunkat, ami abban nyilvánult meg, hogy még félpálya környékén eladogattuk a labdákat, és kontralehetőséget biztosítottunk az ellenfélnek. A harmadik gólt szöglet után kaptuk be, elég teret adva a csatárnak, hogy kapunktól négy méterre átvehesse és a kapuba pörgethesse a labdát. Negyedikre pedig hátul eladott labdával ajándékoztuk meg az így egyedül kapura törhető csatárt.
Ha perccel a vége előtt kijátszottunk egy akciót addig, hogy Studniczkinak már csak be kelljen lőnie. Mindent megpróbáltunk, az utolsó percekre kapus helyett is mezőnyjátékost hoztunk fel. Az utolsó percben kétszer pattant meg lövésünk úgy, hogy a kapufa mellett néhány centivel menjen el, illetve a lefújás előtti másodpercben a kapus védett nagyot.
Nem játszottunk éppenséggel rosszul, más csapatot meg is vertünk volna ezzel a játékkal, pont annyi hibánk és balszerencsénk volt, hogy egy rangadón ne segítsen minket három ponthoz. Sajnos az a tény, hogy nincs játékvezető, megint a mi hátunkon csattant, mert így az ellenfél büntetlenül végezhetett becsúszásokat, kétkezes lökéseket. Mégis a szezon első meccse volt, ahol nem domináltunk egyértelműen, a gólokat leszámítva inkább háromesélyes meccsnek tűnt. Az alapszakasz utolsó fordulójában legjobb esetben a második helyet biztosíthatjuk be.
Kozelito Tél - Bp Rockets 3-4
   kapu: Manhertz
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Kántor, Palágyi, Studniczki, Tinkó
   gól: Hlavacska A., Kántor, Studniczki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése