2020. július 11., szombat

Oroszlánkörmök

Ezen jeles alkalomal a listavezető Szent Annát fogadtuk a mi pályaválasztásunk mellett. Tudhattuk, hogy ha valamit el akarunk érni ebben a szezonban, akkor például most mutathatjuk meg képességeinket. Ennek megfelelő számban és elszántsággal gyűltünk össze a pálya szélén.
Az első rohamainkkal már megmutogattuk oroszlánkörmeinket, tartottunke gy kis bemutatót labdaművészetből, és Palágyi kapufájával jeleztük gólveszélyességünket. Az első gólnak mégsem örültünk annyira, mert mi kaptuk, de legalább megértettük a leckét, hogy össze kell szedni magunkat. Az egyenlítő gólt Palágyi szerezte, aki Manhertz kapus hosszú kidobásával teljesen egyedül maradt a támadó térfélen és a jobb felső sarokba emelt. Szint ea  következő akcióból Kántor került helyzetbe, kicselezte a kapust is, majd az üres hálóba gurított. Az előnyt tehát megszereztük, bebiztosítanunk azonban sokáig nem sikerült. Bár nálunk volt a fölény, és a helyzetek többsége, éretten játszottunk, és cserénik is felnőttek a feladathoz. Még az első félidőben történt, hogy Hlavacska megzörgette a kapukeretet. A köztes időszakban párhuzamosan növekedett a feszkó és a kihagyott helyzetek száma, végül Studniczki úgy gondolta, Hlvacskával való összejátszása utáni helyzetét beveri a léc alá. A vége előtt még kijátszottunk egy helyzetet addig, hogy Hlavacskának már csak az üres kapuba kellett gurítania. Itt nem az volt a nagy dolog, hogy lepasszoltuk, hanem az hogy érkezett is valaki a passzra.
Magabiztos győzelmünkkel tovább kapaszkodunk fölfelé a tabellán és az eddig mondogatott legtöbb rúgott és legkevesebb bedszedett gól maximájához még mindig tartjuk magunkat.
Kozelito Tél - Szent Anna FC 4-1
   kapu: Manhertz
   mezőny: Görög, Hlavacska A., Kántor, Palágyi, Porkoláb M., Studniczki, Tinkó
   gól: Palágyi, Kántor, Studniczki, Hlavacska A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése