2020. október 3., szombat

A három P

 Már tudjuk, hogy amennyi visszajelzést kapunk a résztvevők számára, egészen biztosan nem leszünk pontosan annyian. Most hat emberre készültünk, a kezdő sípszót öten hallgattuk, néhány perccel később viszont megérkezett két csere.

Mire cseréink átöltöztek, már előnyben voltunk, Porkoláb verekedte ki magának a helyzetet és lőtt a bal alsó sarokba. Túl sok helyzetről nem számolhatunk be, inkább csak általános elvről, hogy szerettünk volna további gólokat szerezni. A félidő hajrájában viszont az ellenfél rúgott a szélről nagyon jól eltalált kapufás gólt. A döntetlen állást nem éreztük hízelgőnek, ezért Palágyi gondoskodott róla labdaszerzés utáni egyéni góljával, hogy a pihenőre már mi vonulhassunk előnnyel.

Nem mondhatunk mást, mint hogy gyökeresen más meccs volt mint a últ heti. Közkeletű értelmezés szerint ma hiányzott belőlünk az igazi kraft, vagy Tinkó hiánya tette, vagy a két csere tett minket kényelmesebbé. Emellett ellenfelünk, bár kevesebb sztárt vonultatott fel, de fegyelmezetten és szervezetten védekezett, most nem lehetett megcsinálni, hogy csak úgy lyukra futtatunk egy saját térfélről felsprintelő embert. Ebből kisebb gondok is adódtak, a második félidő közepén ellaposodott a játékunk, kihozatal helyett túl sokat bíztunk az ívelgetésekre, amivel rendre nem tudtunk mit kezdeni, labdás játékosaink akár elöl akár hátul reménytelenül küzdöttek a 

Aztán jött egy időkérés, és ahogy házasfelek egy zűrös időszak utáni újból egymásra találást egy újabb gyerekkel pecsételnek meg, úgy mi egy újabb góllal pecsételtük meg, hogy a győzelemmel immár szinte házastársi szorosságban élünk. Harmadik gólunkat Purosz szerezte a védjegyévé váló átvétel és lefordulás után, így elmondhatjuk, hogy mindhárom gólunkat P betűs játékos szerezte. Az utolsó percekben nagyon szurkoltunk Pálfynak, hogy a P-s játékosok sikerét tegye teljessé, de ő szerényen a cserét választotta. 

Mi meg maradunk továbbra is szerényen a tabella első helyén.

Kozelito Tél - Hedonitas 3-1
   kapu: Manhertz
   mezőny: Görög, Kántor, Palágyi, Pálfy, Porkoláb M., Purosz
   gól: Porkoláb M., Palágyi, Purosz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése