2020. október 24., szombat

Kora reggel

 Ez a np is eljött nagy nehezen, hosszas tárgyalások és veszekedések után, zsoldosokat kifizetve éppen ki tudtunk állni a listavezetésért folyó találkozóra. Ősz, hűvös, kicsit nyálas idő várt ránk amiben magunkat és rossz kedvünket is le kellett győzni.

Felvettük a ritmust, jó színvonalú és jó hangulatú meccset játszottunk. Sajnos az első gólt nem mi szereztük: ellenfelünk védője ha szépen akarunk fogalmazni, végigment az egész pályán, ha kevésbé, akkor kétszer értünk bele a labdába, és mindkétszer visszapattant elé, végül a kapust is megkerülte és a gólvonalon kalimpáló védőink mellett a hálóba lőtt. Félidő vége előtt megjött a cserénk, ezzel firssültünk egyet, úgy tűnik ez hiányzott, és Kántor távoli lövése máris kikötött a kapu bal alsó sarkában. 

A második félidőben minden adott volt, hogy a mgunk javára fordítsuk az állást, a helyzeteket is beleértve. A gólt Palágyi szerezte, miután végigrobogott a pályán, megvárta amíg a kapus lefekszik, és fölötte a hálóba juttatta a labdát.A mérkőzés nagy részében jól működött a védekezésünk, ezt kellett volna csak kitartani végig. Talán nyolc perccel a vége előtt egy kontrát csak taktikai szabálytalansággal tudtunk megállítani, a szabadrúgást pedig a kérdésesen felállított sorfal mellett bekaptuk a rövid sarokba. 

A döntetlen eredmény sem lett volna feltétlen rossz, de összezuhantunk, és pontrugások után bekaptunk két olyan gólt, ami az emberek szorosabb őrzésével elkerülhető lett volna. Közben kinyíltunk és kitámadtunk az egyenlítés reményében, egy nagyon nagy helyzet adódott is előttünk, amikor Tinkó és Palágyi csak a kapussal álltak szemben, de a keresztpasszba  akapus bele tudott érni így odalett a lehetőség.

Sajnos tehát verség lett a vége. Most van két hetünk emészteni a történteket és újult erővel visszatérni.

Kozelito Tél - Egy fokkal szerényebben 2-4
   kapu: Fehér
   mezőny: Görög, Kántor, Palágyi, Pálfy, Tinkó
   gól: Kántor, Palágyi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése