2013. szeptember 16., hétfő

Az idei keret

És akkor íme a várva várt pillanat, amikor, úgy tűnik, befejeződött az ezévi keret kialakítása. Nem kevés megpróbáltatáson esett át csapatunk mire idáig elértünk. A tárgyalások apró részleteit hagyjuk is, szorítkozzunk a lényegre.
Az eddig bejelentetteken kívül még egy távozónk lesz, Hlavacska András, akit néhány hónapig az ír válogatottnak adtunk kölcsön Keane helyettesítése céljából. Hirtelen jött a transzfer, az ügylet még csak pár napja köttetett, és játékosunk a most következő bajnokin már el is búcsúzik nevelőegyesületétől. Ez a pályán és azon kívül is erős próbatétel a csapat számára, hosszas tárgyalások után Tóth Olivért szerződtettük a megüresedő helyre, aki néhányszor már szerepelt nálunk kölcsönben (értsd: feketén). Kapitány Gábor szerződtetését is megkíséreltük, most hajlik is afelé a dolog, hogy sokat fog szerepelni nálunk, így reménykedhetünk, hogy
Szemes és Matus, a két másodéves szereplése inkább alkalomszerűen, mint gyakran várható, illetve az előző cikkből már látszik, hogy szükség esetén egy újonc, Porkoláb István is bevethető, akár mezőnyben, akár kapuban. Szintén a tartalékok között számítunk Rédey és Tyukász játékára.
A bajnokságban idén szigorítások várhatóak, a hírek szerint bármelyik meccs előtt ellenőrizhetik, hogy kizárólag azok lépjenek pályára akik be vannak nevezve; illetve figyelni kellett arra, hogy a benevezettek között megfelelő legyen az aktív eltés hallgatók aránya (bár ez számunkra nem okozott gondot), és eltérő ligákban sem szerepelhetnek játékosaink. Így kétszer is meg kellett gondolni, hogy kiket szerepeltetünk a nevezési lapon, amit tizenhárom névvel adtunk le, majd végül pótlólag még két nevet küldtünk a szervezőknek.
Magunk között elrendeztük, hogy alaptagként Fehér, Görög, Hlavacska A. - akinek a helyét Kapitány fogja átvenni, Hlavacska T., Palágyi, Petykó, Tinkó és Tóth, míg benevezett tartalékként Erdei, Matus, Porkoláb, Rédey, Szemes és Tyukász játékára számíthatunk.
Akkor már ide is tegyük ki a bajnokság szép új honlapját, rajta a mi profilunkkal:
http://www.sportwavez.com/teams/kozelito-tel
Játékosokat kérném, hogy regisztráljanak, de akár a szurkolók is megtehetik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése