2018. január 6., szombat

Mily kegyetlenül elbánt velünk Allah

A mai napon az idei év első meccse koincidált a bölcsész alapszakasz utolsó meccsével, ahol a Black Ramet fogadhattuk. Allah ismét nem állt mellénk, mert az utolsó pillanatban két játékosunk megbetegedett, kapus és csere nélkül várhattuk volna a mérkőzést. Azért a reakcióidőnk dicsérhető, hiszen a betegség híre 95 perccel a kezdőrúgás előtt érkezett, és ennyi idő elég volt, hogy beugrót szerezzünk Sánta személyében.
Ahogy ilyen létszámhiányos helyzetben lenni szokott, egész jól helyt álltunk, jól játszottunk és a vezetést is megszereztük: a kétszázadik meccsét most ünneplő Palágyi húzott befelé a szélről, a labdaátvétellel átverte a védőjét, majd kilőtte a rövid alsót. Nem sokkal később Sánta forgolódott a büntetőterület előterében, majd letette a labdát jobbra Makai elé, aki újabb gólt szerzett. Innen akár kiütés is lehetett volna, vagy játszhattuk volna a kényelmes kontrázós játékot, de előbbit egyáltalán nem, utóbbit pedig csak kevéssé sikerült megvalósítanunk. Sajnos még a félidőben kaptunk két gólt, és bár minden gól elkerülhető, hát sajnos ezek is azok voltak.
Itt jegyezzük fel hogy szerkesztőségünk a meccs első góljáról lemaradt, és nem úgy, hogy elszámolta magát, vagy elfelejtette, hanem nem vette észre, és félidőben is az 1-2-es állásnak megfelelő buzdító beszédet tartott, holott 2-2 volt az állás. Tévedéséről pedig csak a lefújás után világosították fel.
Nem sokkal kezdés után sikerült zavart keltenünk az ellenfél térfelén, amit Palágyi kihasznált azzal hogy szép mozdulattal átemelte a labdát a kapus fölött. A változatosság kedvéért a második félidőben szabadrúgásból kaptunk gólt, azóta is vitatjuk, hogy ez elkerülhető lett-e volna. Az biztos, hogy elkövettünk néhány elkésett belépőt, meg aztán az utolsó percben egy páros lábú becsúszást is, mindkét csapat szerencséjére utóbbi mellett az ellenfél csatára ellépett egy csellel.
Sajnos az utolsó tíz percre elfáradtunk, futómennyiségünk és koncentrációnk leesett, és a záró periódusban még két gólt kaptunk, amivel a három pont is elveszett. Nagy kár érte, mert amíg bírtuk erővel, harminc percig legalább egyenrangúak voltunk.
Úgy tűnik kupacsapat vagyunk, amit az idén újra meghódítani szándékozott Téli bajnokságban a jövő héttől bizonyíthatunk.
Kozelito Tél - Black Ram 3-5
    kapu: Benedek
   mezőny: Görög, Makai, Palágyi, Sánta, Tinkó
   gól: Palágyi 2, Makai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése