2018. március 12., hétfő

Haj Haj Hajrá

A sorsolás szeszélye és az élet kegyetlensége folytán ezen a szép vasárnapi napon egy nap alatt kellett, szinte kupajelleggel lerendeznünk összes alsóházi meccsünket, szám szerint kettőt. További nehézséget okozott, hogy olyan mondvacsinált indokokkal, mint betegség meg sérülés, többen távolmaradtak, és csak nagy erőfeszítések révén sikerült a csapatot kellő létszámban összeszedni.
Ellenfelünk a Colo-colo csapata volt, jóval keményebb teljesítménnyel, mint legutóbbi találkozásunkkor. Anélkül hogy elvesznénk a részletekben, beindult az adok-kapok (copyright Dárdai), potyogtak a gólok. A gólok kb. felével nem lettünk boldogok, állandóan hátrányban voltunk, és állandóan futnunk kellett az eredmény után. Annyi pozitívum legalább adódott, hogy sok ügyes támadásunk volt, és az egyenlítés is sorra mindig sikerült, általában a hátrányba kerülés után rögtön.
Első gólunkat Benedek lőtte, meghálálva hogy most mezőnyben játszhat, miután a csapat körbeadogatta a kaput. A második gól Sánta érdeme, szépen felépített kontra után. A harmadik gól Palágyi bombaerős lövése után jutott a hálóba. A negyedik gól drámai körülmények között esett, hiszen körülbelül három perccel a vége előtt sikerült ismét hátrányba kerülnünk, ami könnyen végzetes lehetett volna. Szerencsére ellenfelünk megsajnált minket, és időt kértek nekünk, ami alatt kulcsjátékosaink fújhattak egyet, és pl. Nagyot is sikerült meggyőzni, hogy csere helyett menjen vissza a pályára. Az utolsó percben egy szöglet után pedig valahogy Nagy elé került a labda a hatoson, ő pedig egy csel után nagy erővel a kapuba lőtt, ezzel pontot érő góllal zárta idei első tétmeccsét.
Így aztán döntetlennel zártunk, lehet vitatkozni azon, hogy igazságos-e. Még azt is megkaptuk, hogy ha ellenfelünknek nincs közvetlen előtte a Bozsik elleni rangadója, akkor nyilván egy hatost gurítottak volna. Persze utólag és "ha" könnyű ilyen ígéreteket tenni. Palágyi nagyon büszke magára, mert az összes gólban benne volt.
Kozelito Tél - Colo-colo 4-4
   kapu: Tinkó
   mezőny: Barna, Benedek, Görög, Nagy, Palágyi, Sánta
   gól: Benedek, Sánta, Palágyi, Nagy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése