2021. október 2., szombat

S13E03

 Sorozatnyelven szólva tizenharmadik évadunk harmadik epizódjához érkeztünk.  A Martin és mókusok került az ellenfél szerepébe, sok nagy derbivel közös múltunkban. Személyi állományunk elég erősre sikeredett, igazából mint ezen az őszön mindig, így tudtuk, hogy ha nagy hülyeségeket nem csinálunk, három ponttal gazdagodtunk.

Ez nem olyan meccs volt, amit semleges nézőknek ajánlunk, itt inkább a biztonságra alapozva keresték egymáson a fogást a csapatok. Nekünk ez is megfelelt, mert önképünk szerint ha tényleg beállunk bekkelni, nem sok csapat jön át rajtunk. A türelemjátékokat pedig, ismételt utalással korunkra, nekünk illik megnyerni. 

Az első félidő egyetlen gólját labdaszerzés és kiugrás után Palágyi szerezte. A vezetés még kényelmesebbé tett minket, nem éreztük úgy, hogy nekünk kellene összetörni magunkat a továbbiakért, ellenfelünk támadásait pedig hatástalanítottuk. A mi kapunkra sokáig még az jelentette a legnagyobb veszélyt, amikor egy szabálytalan hazaadást Belányi engedett kigurulni a kapufa mellett szögletre. Belefért, hogy sokat cseréljünk, és új játékos kombinációkat próbáljunk ki. Beleértendő, hogy Hajtós először képviselt minket; illetve hogy egy adott pillanatban három rutinos rókánk pihegett az oldalvonalon túl és öt idei igazolás küzdött a gyepen.

A második félidőben nyílt alkalmunk néhányszor kontrából előnyös helyzetet teremtetni, és egyszer Palágyi beadására Tinkó érkezett, és a hálóba kotorta a játékszert. Kaptunk is egy gólt, egy kicsit még izgalmas lett a vége. Az utolsó másodpercekben, amikor a megszerzett labdát éppen biztonságba helyezhettük volna, három játékosunk puskagolyóként lőtte ki magát az ellenfél hatosára. A kispad azért fohászkodott, hogy legyen lövés, és legyen időnk visszarendeződni, de a srácok másként gondolták, és végül Tinkó a léc alá verte a harmadik gólunkat.

Jó kedéllyel és három ponttal zárult a meccs, és felzárkóztunk az élbolyhoz.


Kozelito Tél - Martin és a mókusok 3-1
   kapu: Belányi
   mezőny: Benkő, Görög, Hajtós, Kozma, Mati, Palágyi, Tinkó
   gól: Tinkó 2, Palágyi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése