2012. április 22., vasárnap

Meccs nélkül is torlódó híreink

Bár ezen a hétvégén a sorsolás szeszélyéből adódóan nem nem játszottunk bajnokit, még így is be tudunk számolni egy örömhírről. A Túlerő megverte a Kopa Kőbányát, így két fordulóval az alapszakasz lezárulása előtt már matematikailag biztos a második helyünk, ami a bajnoki döntőbe jutást garantálja. A két utolsó fordulóban a Bozsik program és a Black Ram ellen játszunk, botorság lenne tét nélküli meccseknek nevezni ezeket, de a mi helyezésünket még aligha befolyásolják.
Szintén örvendetes módon összemértük tudásunkat a hatalmas múltú és jövőjű From Taigetosz Clubbal. Sajnos még az utolsó pillanatokban is többen lemondták a szereplést, erősen foghíjas keretünk pedig nem vállalta, hogy a gigászi presztízsű Görög Dániel Kupáért játsszon, így egy felkészülési focizgatásban állapodtak meg a felek.
Csapatunk összeállítása így nézett ki: Görög - Hlavacska A., Palágyi, Rédey. A figyelmes szemlélőnek feltűnhet, hogy ez mindössze három mezőnyjátékos csere nélkül, nos igen, valóban ennyit tudtunk kiállítani. A figyelmes szemlélőnek Rédey János neve is feltűnhet, hiszen ezen a blogon még nem hangzott el a neve. Elsős magyarszakosról van szó, aki ilyen szempontból teljes joggal szerepelt nálunk, nem is rosszul, alacsony termete ellenére a játék első gólját ő fejelte, majd a továbbiakban lábbal is hozzátett néhányat.
Magát a mérkőzést amolyan félkomolyan vették a megjelentek, és nem egyértelmű, hogy két félidőt, vagy két külön meccset játszottunk. Előbbi koncepció a hízelgőbb számunkra, így 13-9-es győzelmet arattunk, és játékban-szervezettségben egyértelműen jobbak voltunk, bár csere híján elfáradtunk. Gólszerzőink: Rédey 5, Palágyi 4, Hlavacska A. 3, Görög.
A meccs után büntető párbajra hívták ki egymást a felek, melyben ha jól számoljuk, kilenc vagy tíz sorozat után 2-3 arányban vereséget szenvedtünk. Ez azt is jelenti, hogy egyes focistáink többször álltak a tizespont mögé, közülük Hlavacska és Görög jártak egyszer-egyszer sikerrel.
Mint az közismert, jövő héten a bajnoki meccsen kívül még egy megmérettetés vár ránk, mégpedig a lassan már szokásossá váló, de presztízsét mindezidáig megőrző tanár-diák meccs, melyre szurkolóinkat is szívesen látjuk, és amelyre már hetek óta készülnek a felek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése