2016. február 7., vasárnap

Kolbászból a kerítés

Pihenni nem volt időnk, szünet nélkül rögtön jött a következő meccs. Annyi történt, hogy Studniczki helyett Tóth Olivér érkezett meg, a játékosok száma ugyanaz maradt, de a személyi összetétel változott.
Az első félidőnek még viszonylag elején sikerült megszerezni a vezetést, Hlavacska Tomi a szélen meghúzta, aztán most a változatosság kedvéért a rövid felsőbe lőtt. Ez számunkra kényelmessé tette a meccset, na meg az is, hogy valahogy úgy éreztük, most nem borul fel úgy a pálya ellenfelünk javára, mint az őszi bajnoki meccsen. Palágyi ezen a meccsen is meglőtte a szokásos kapufáját, de ennyiben maradtunk, más világrengető esemény nem volt.
Amilyen kevés eseményt hozott az első félidő, olyan sűrű volt a második. Kezdődött azzal, hogy Hlavacska Tamást fellökték a térfél közepén, mi kettőpercet reklamáltunk, az nem lett, de Porkoláb büntetett: a sorfal mellett nagy erővel a rövid felső sarokba lőtt. Ezután vezettünk pár egészen ügyes támadást, az egyik után már majdnem lekontráztak minket, de Palágyi a félpályánál szerelt, előretört, majd ballal a hosszú felső sarokba csavart, egészen parádés lövés volt, amivel már három nullára vezettünk.
Ezután kaptunk egy gólt, és a későbbiekben is kaptunk gólokat, de sugározzék ez a bejegyzés optimizmustól, és a bekapott gólokkal, hibákkal ne foglalkozzunk. A lényeg az, hogy mindig vezettünk legalább két góllal, már persze a 0-0-t és az 1-0-t kivéve.
A továbbiakban Palágyi varázsolt, a kanadai táblázaton további három pontot szerzett, és ez fölényesen eldöntötte a meccset. Először egy szöglet után kiadogatott sakk-matt helyzetet vert be, aztán a saját térfél közepéről indulva megcsinálta a kihagyhatatlan helyzetet Hlavacska Tamásnak, a végén pedig Erdei szögletére érkezett jól, és tette fel a koronát a mai teljesítményünkre.
Ha valaki belezavarodott volna a számolásba, annak jelezzük, hogy mi hatig jutottunk, a Bandó háromig, ez olyan szép magyaros eredmény. És ez jó.
Kozelito Tél - Bandó Karesz 6-3
   kapu: Tinkó
   mezőny: Erdei, Görög, Hlavacska T., Palágyi, Porkoláb M., Szőllőssy, Tóth O.
   gól: Palágyi 3, Hlavacska T. 2, Porkoláb M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése