2016. február 7., vasárnap

Nem fenékig tejföl

A bajnokság következő meccsnapján két meccsre készültünk, az első a Bozsik program ellen, akikkel már első téli szereplésünk óta sok és nagy csatát vívtunk, hát így készültünk most is. Az egy nap alatt vívandó két meccs hírére elég tisztes számban összejöttek a srácok, három cserével leginkább kellemes gondjaink voltak, arra nem lehetett számítani, hogy elfáradjunk.
Most nem hangsúlyoztuk külön, hogy jó lenne az első gólt megszerezni, hogy ne felállt védelem ellen kelljen próbálkoznunk az egész meccsen, de sikerült: Mintegy öt perc játék után Porkoláb M. kapott egy indítást, villámsebességgel lefutotta védőjét, elment a kapus mellett, a gólvonalon aztán már csak át kellett sétálnia a labdával.
A vezetés megszerzése után felpörgött a meccs, ment a hajtás mindkét részről ezerrel. Voltak helyzeteink, de túlzás lenne állítani, hogy domináltunk. Mindenesetre kihagytunk két-három olyan helyzetet, aminek a kimaradását a későbbiekben igencsak bánhattunk. Ja igen, egy percen belül mindkét csapatnak volt kapufája, nálunk Palágyi érte el egy szabadrúgás kombináció után.
A második félidő közepén bekaptuk azt a hihetetlenül balszerencsés gólt, ami a Bozsik ellen már rutinszerűen mindig jön, most egy jobbról érkező beadás több pattant meg védőinken, hogy egyen vagy kettőn, azt majd a vidókon kielemezzük, és onnan jutott a hálónkba, valójában teljesen ártalmatlan szituáció után.
Döntetlenről folytattuk, ezt azonban még a magunk javára fordítottuk, Studniczki balról jövő beadását Szőllőssy lőtte a léc alá, ismét megvolt a vezetés. Az utolsó percekben azonban szétesett a csapat, utólag azt a közhelyet emlegettük, hogy "fejben elfáradtunk" volna. A lényeg az, hogy üresen maradt egy csatár a hatosunkon, és gólt lőtt. Aztán ugyanez megismétlődött. Hátrányban pedig már mi támadtunk ki, törvényszerűen maradt üres ember, többször, néhányszor megúsztuk, egyszer viszont megint nem.
Kozelito Tél - Bozsik Program 2-4
   kapu: Tinkó
   mezőny: Erdei, Görög, Hlavacska T., Palágyi, Porkoláb M., Studniczki, Szőllőssy
   gól: Porkoláb M., Szőllőssy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése