2016. február 14., vasárnap

Ránkjár a rúd

Nem sokat pihenhettünk, egészen pontosan negyvenöt percet, utána kellett mennünk a következő meccsre a listavezető JogÁSZ ellen. Az előző derbihez képest Studniczki is bevethető volt, Hlavacska Tamás viszont sérülése okán csak az első kettő és az utolsó egy percben volt pályán, utólag úgy tűnt, akkor se kellett volna.
Az első félidőben mindkét csapat két-két kapufát lőtt, nálunk Palágyi főszereplésével. Egybehangzó vélemények szerint az első félidőben elég jól játszottunk, néhány egészen tanári módon felépített akcióból eljutottunk a gólszerzési lehetőségekig. A 0-0-ás eredmény ennek ellentmond, de úgy tűnt, inkább támadásban voltunk jók, a saját térfelünkön bizony néha előfordult, hogy egyedül hagytunk valakit az ellenfél gyorsan megugró csatárai közül.
A második félidő közepén volt a legnagyobb helyzetünk: egy lövés és a kipattanó után Hlavacska András és a kapus mintegy negyven másodpercen keresztül gyömöszölték egymást a gólvonalon, közöttük ott pattogott a labda is, mely azonban nem jutott túl a gólvonalon.
A második félidőre aztán kissé elfáradtunk, látszik, hogy két hajtós meccs egy nap már megfekszi a gyomrunkat. Előbb egy rossz hazaadást csípett el az ellenfél csatára, és szerzett könnyedén gólt, aztán ahogy kétségbeesetten, és kifáradt állapotunkban meglehetősen hiábavalóan próbáltunk támadni, még kétszer lekontráztak minket, és mehettünk cumizni.
Ez tehát vereség, ma két meccsen három pont, az egész alapszakaszban nyolc meccsen kilenc. A fényestől éppen távol állunk. Még nem lehet tudni, ez mire lesz elég, hiszen még van hátra egy forduló az alapszakaszból, melyben mi szabadnaposak vagyunk, mindenki más viszont játszik.
Kozelito Tél - JogÁSZ 0-3
   kapu: Tinkó
   mezőny: Erdei, Görög, Hlavacska A., Hlavacska T., Palágyi, Studniczki, Tóth O.
   gól: -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése