2012. május 20., vasárnap

Tisztújító közgyűlés

Mint az köztudott, csapatunkat kevés, ám annál inkább összetartó focista alkotja, kik közül egy elvesztése is súlyos következményekkel jár. Nos, ha így van akkor bajban vagyunk, mert Ángyán családalapítás, Nyitrai egészségügyi problémák, Erdei külföldi tartózkodás miatt egyre ritkábban jár meccsre, és vélhetően a jövőben is ritkán, illetve soká fognak; míg az őszi félévben csapatkapitányunk, Görög Dániel; valamint első számű kapusunk, Fehér Renátó külföldi ösztöndíjakon lesznek. Az új csapattagok beépítéséről hosszas vitákat folytattak az illetékesek, és elkerülhetetlennek látszik Gyüre Dániel és Dr. Vaderna Gábor alaptaggá tétele. Vélhetően további igazolásaink is lesznek, de még nincs itt az ideje, hogy ezekről a sajtó nyilvánossága előtt beszéljünk.
Ami most aktuálissá lett, az a csapatkapitányi tisztség megtárgyalása, amit a Sör elleni meccs után meg is tettek a jelen levő tagok. A titkos szavazást Görög Dániel koordinálta, és számlálta, míg a szavazás tisztaságára Dr. Vaderna Gábor ügyelt.
A szavazásra jogosult tagok közül heten adtak le érvényes szavazatot, melyek közül öt támogatta Hlavacska Andrást, míg kettő Petykó Mártont. A független választási iroda megállapította, hogy Hlavacska András az érvényes szavazatoknak több mint kétharmadát gyűjtötte be, így a csapat akaratának egyértelműségéhez kétség nem férhet.
A leköszönő cséká beszédében felvázolta a jövő évi teendők legfőbb irányvonalait, majd meghatározta, hogy tisztségét június 30-ai hatállyal kívánja átadni. A megválasztott cséká egyelőre nem tűnt túl motiváltnak új tisztségét illetően, de nem tiltakozott, amit a választás eredményének hallgatólagos elfogadásaként interpretáltak a jelenlevők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése