2010. szeptember 26., vasárnap

Hiú remények vége


A táblázatot böngészve kitűnt, hogy az alsóház második helyezettjéhez képest mindössze két pont a lemaradásunk, és mivel a mögöttünk levő hárommeccses győzelmi széria a vereségnek az izét is elfelejtette velünk, magunkban kezdtünk szép reményeket kelteni.
A mérkőzésen heten jelentünk meg csapattagok, ami elégséges, gondot az okozott, hogy nem volt vérbeli csatárunk. Káplár és Tinkó közül végül utóbbi lett az előretolt ék, előbbi mellé pedig Petykó került a középpályára, arra számítva, hogy a hátvédek úgyis gyakran fellépnek a támadásokhoz, addig pedig majd ő lép vissza a védelembe.
Pár perccel kezdés után ellenfelünk jobbszélsője lehetetlen góllal juttatta vezetéshez csapatát: Egy szögletet csavart be a beadásra számító Ángyán kapujának rövid felső sarkába. néhány perccel később Hlavacska a védők gyűrűjéből remekül tálalt Káplár elé, aki értékesítette a ziccert, 1-1!
Az eredmény láthatóan nem tetszett magas célokért küzdő ellenfelünknek, akik egy jó darabig egyértelműen gyorsabb játékuk ellenére csak keresték a rést védelmünk ércfalán. Ám sajnos amint újra vezetéshez jutottak, egyben meg is nyugodtak, a Studies tagjai pedig fejben elfáradtak (amúgy fizikálisan is) ez pedig szaporodó réseket jelentett védelmünkben, melyeket az ellenfél kegyetlenül kihasznált. Főleg, miután a második közepétől Hlavacska, sőt tulajdonképpen Nyitrai is támadót játszott, lehetett zavarba hozni hátsó alakzatunkat. Legjobbunk előre menetelének oka az volt, hogy lényegtelennek tartottuk, hány gólt kapunk hátul, inkább újabbakat akartunk volna szerezni.
Sajnos így sem sikerült, a hiú álmoknak (alsóház felsőháza? dobogó?) búcsút inthettünk.
Football Studies - Romárió és a varázslók 1-7
   kezdő: Ángyán - Nyitrai, Hlavacska - Petykó, Káplár - Tinkó
   csere: Görög
   gól: Káplár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése