2010. szeptember 26., vasárnap

Ismét Tinkó vezette a hengert


A korábbi eredmény, és a tabella ismeretében a Welfensdorf ellen fölényesen nyernünk kellett volna a május első napján rendezett találkozón, azonban több baljós jel arra mutatott, hogy ez nem lesz feltétlen sima. A merő babonán kívül például az is nehéz meccset ígért, hogy megintcsak létszámbeli gondjaink adódtak. Eleve tudott dolog volt, hogy Hlavacska magával hozza egy barátját, Szántai Tamást, de a meccs napjának reggelén Ángyán is lemondta a szereplést, így Hlavacskának Kalina személyében még egy idegenlégióst kellett szereznie ott helyben.
A baljós árnyak megjelenése ellenére a lehető legjobban kezdődött a meccs. A középkezdésből hátratett labdát Kalina leállította, felnézett, és saját térfelünk közepéről kilőtte a bal alsó sarkot. Vagyis még nem telt el öt másodperc sem, máris vezettünk.
Ha nem is mindig középkezdésből, de gyakran az ellenfél középkezdését követő első akcióból szereztünk újabb gólt, így már félidőben valami elképesztő méretű 12-1 arányú vezetésre tettünk szert. Négy rendkívül ügyes és gyors játékosunk volt a pályán, ennek pedig ellenfelünk nem tudott gátat szabni, néha egy-két passzal jutottunk el lövésig, ami ezen a meccsen gyakorlatilag a góllal azonos fogalmat takart, néha inkább cifráztuk, például amikor Hlavacska az üres kapu torkából fordult vissza és még egyszer kicselezte a védőjét, de végül minden körülmények között eljutottunk a gólig.
Ellenfelünk játékosai valamikor a tizedik berámolt gól környékén kérték, hogy kicsit vegyünk már vissza, mert ez így megalázó lesz, ezután, hogy kezdtünk el cselezgetni is, hátha kevésbé lesz megalázó ha gólok helyett bőröket kapnak.
A gólarány tekintetében tehát minden korábbinál messze fényesebb győzelmet arattunk, de talán még ennél is jobban örültünk volna, ha valódi Studiesos tagokból állt volna a győzedelmes csapat.
Football Studies - FC Welfensdorf 18-2
   kezdő: Görög - Szántai, Kalina - Hlavacska, Tinkó
   csere: -
   gól: Tinkó 7, Hlavacska 6, Kalina 4, Görög

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése