2010. szeptember 26., vasárnap

Küzdelmes meccsen magabiztos győzelem


A HajCSATOK nem sok jóra számíthatott ellenünk, hiszen eddigi két meccsünkön is magabiztosan elintéztük őket, ráadásul most a tavaszt végigjátszó csapatból mindenki rendelkezésre állt. Némileg javított ellenfelünk helyzetén, hogy ezúttal tőlük is mindenki megjelent a találkozón. Lelkesebbek és koncentráltabbak is voltak korábbi önmaguknál, fájdalom, ellenünk ez is kevésnek bizonyult.
A meccsen a tarolás helyett eleinte küzdelem dominált, mi saját játékunkat játszva igyekeztünk sokat járatni a labdát, de mivel ez önmagában sokáig nem eredményezett sikert, magasfokú koncentrációra és sok futásra is szükség volt. Tinkót egy alkalommal felkenték a palánkra, és páran már köré gyűltünk, hogy lefogjuk, de ezúttal uralkodott magán, és megelégedett a szabadrúgás elvégzésével.
A gólcsendet az első félidő végefelé Hlavacska törte meg, és innentől kezdve fokozatosan egyre könnyebbnek bizonyult ellenfelünk fölé nőni, Tinkó és egy szép kényszerítő után Palágyi is betalált, félidőre tehát már masszív előnnyel vonulhattunk.
Ellenfelünk a második félidőben is nyomott, de védelmünk is a legerősebb összeállításban szerepelt, így álltuk a sarat, elöl pedig brazilos megoldásokra is futotta erőnkből, például akkor amikor a ziccerhelyzetben levő Palágyi sarokkal készítette le a labdát Káplárnak, aki állítás nélkül értékesítette a helyzetet.
A vége ilyen körülmények között nem is lehetett más, mint nagyarányú Studies-győzelem.
Football Studies - HajCSATOK 6-0
   kezdő: Fehér - Hlavacska, Nyitrai - Palágyi, Tinkó
   csere: Görög, Káplár, Petykó
   gól: Tinkó 2, Palágyi 2, Hlavacska, Káplár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése